Interviu cu Cristina Hlusak, trainer de dezvoltare personală

Interviu cu Cristina Hlusak, trainer de dezvoltare personală

61
Cristina Hlusak - Fondator ThetaHealing Romania
Cristina Hlusak - Fondator ThetaHealing Romania

Cristina Hlusak este fondator și reprezentant Oficial ThetaHealing România din 2008. A adus în premieră în România tehnicile Theta Healing – menite să crească capacitatea de intuiție, schimbarea ADN-ului și să rezolve situații concrete de business și afecțiuni medicale, precum și alte tehnici – specifice unor probleme afective de relaționare în cuplu și în societate. Cristina Hlusak lucrează cu antreprenori și oameni de afaceri notorii din Romania și din SUA, cu persoane cunoscute din showbiz, cu psihologi si psihoterapeuți, cu pacienți din centre medicale, a susținut ședințe și cursuri, în Japonia, China,  SUA, Italia, Dubai, Liban, Iordania, România.

Recent, a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu.

Ana Maria Zlăvog

Cum s-a produs schimbarea radicală în viața, cariera dumneavoastră, de la consultant în construcții, la trainer de dezvoltare personală?

Cristina Hlusak

Ca mulți dintre cititorii dumneavoastră, mi-am dorit o carieră profesională, considerând că voi fi împlinită și mulțumită. Am urmat două facultăți. Am lucrat la unele dintre cele mai cunoscute companii din Hong Kong și din Statele Unite ale Americii. Călătoream mult, în diferite țări, și aveam diferite perspective despre un viitor frumos.

Am fost promovată de câteva ori, dar, paradoxal, de câte ori eram promovată, parcă mai mult mă simțeam blocată. În interiorul meu îmi doream o schimbare. Simțeam că nu foloseam pe deplin potențialul meu. Aveam o carieră frumoasă pe plan profesional, dar nu mă simțeam împlinită spiritual.

Și cum planul spiritual se răsfrânge întotdeauna și asupra planului profesional, am decis să fac o schimbare. Schimbarea a venit sub forma cursurilor ThetaHealing, pe care le-am urmat sub îndrumarea Viannei Stibal, în 2001. Așa mi-am dat seama că pot face mult bine celor din jurul meu, ajutându-i să se regăsească.

Ana Maria Zlăvog

Cum sunt resimțite în destin schimbările radicale din viața socială, emoțională?

Cristina Hlusak

Ce este destinul? Ne naștem cu el? Ni-1 facem singuri? După părerea mea, destinul ni se așterne în față din momentul în care ne naștem, dar e de datoria noastră să-1 ”ajutăm”. Vrem o carieră de succes? Trebuie să mergem la școală, la facultate. Vrem o viață mai bună? Trebuie să muncim mai mult.

Dar dacă v-aș spune că există și o altă cale? Dacă v-aș spune că ”restartând” gândirea cu care ne naștem putem obține împliniri pe toate planurile? Fără a ne simți stresați, fără să fim mereu pe fugă, fără să simțim cum fuge timpul și viața pe lângă noi? Așa-i că v-am făcut curioși? Pe scurt, da, se poate!

Aici intervin cursurile ThetaHealing pe care le propun cititorilor dumneavoastră și nu numai. Haideți să facem mici schimbări în viața noastră de zi cu zi și veți vedea ce mari schimbări veți avea în destin. Doar trebuie sa-1 ”ajutăm”, nu?

Ana Maria Zlăvog

Care este…. aliatul dumneavoastră, dacă putem spune așa, al acestor schimbări și împliniri personale: destinul, norocul, șansa valorificată la timp, oportunitățile, liberul arbitru, providența, divinitatea etc.?

Cristina Hlusak

Hmmm…care este aliatul meu…. Foarte bună întrebare! Călătorind în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, descoperind diverse culruri indigene, observând cât sunt de împliniți oamenii care nu au acces la tot ce avem noi, am început să mă întreb: De ce reușesc acei oameni să fie mereu cu zâmbetul pe buze? Cum au ajuns să se simtă mulțumiți și împliniți având atât de puțin?

Am înțeles atunci cât de mult îmi complicam viața cu multe lucruri și am ales simplitatea. Simplitatea mi-a readus fericirea; nu prin lucruri, ci prin viața însăși.

Tot atunci am descoperit ThetaHealing și pot spune că m-am descoperit pe mine. Am descoperit că mă pot ajuta pe mine, reconectându-mă cu Divinitatea. Am descoperit că îi pot ajuta pe cei din jur să capete o nouă perspectivă asupra vieții, să se reconecteze cu mediul din jur, să alunge stresul, oboseala, agitația din viața lor.

Destin? Noroc? Șansă valorificată la timp? Liber arbitru? Providență? Să-i lăsăm pe cititori să decidă răspunsul corect.

Ana Maria Zlăvog
Cum trebuie să acționăm dacă ne dorim schimbări profunde în viața noastră?

Cristina Hlusak

Trebuie să identificăm ce nu merge bine. Ca să știi modul de abordare, trebuie să știi care este problema. Simți că zboară timpul pe lângă tine? Nu ai timp pentru familie așa cum ți-ai dori? Nu ai timp pentru tine? Te simți pierdut? În primul rând trebuie să ai curaj să admiți aceste lucruri. Și uite primul pas. Apoi trebuie să identifici unde vrei să ajungi, ce anume vrei de la viață, de la viața ta; să faci o listă, dacă vreți. Și așa, identificând lucrurile care te blochează, problemele pe care vrei să le schimbi, ai facut și al doilea pas.

Amintește-ți cum erai când erai copil, cum te bucurai de un șotron jucat în fața casei, de un joc de-a v-ați ascunselea cu prietenii. Așa-i că e un sentiment minunat, chiar dacă ești adult? Aici intervin eu. Cum, vă întrebați? Prin cursurile ThetaHealing. Ce face ThetaHealing, ce facem la aceste cursuri? Deblocăm mintea adultului, condiționată de costumele societății, de ”ce zice lumea”. Dar dacă reușim să ne desprindem de toate aceste aspecte și să ne reconectăm cu noi înșine? Cu copilul din noi? Cu spiritualitatea? Vă garantez că veți vedea schimbări pe care nu le credeați posibile.

Ana Maria Zlăvog

Cum pot fi reglate disfuncțiile în afaceri, în viața emoțională și sănătate prin tehnicile Theta Healing pe care le-ați adus în premieră în România? Exemplificați câteva dintre aceste tehnici.

Cristina Hlusak

Ce este, de fapt, tehnica ThetaHealing? Este o tehnică ce se focusează pe gând și rugăciune. Este o metodă prin care ne “învățăm“ mintea și corpul să accepte și să îmbrățiseze viața cu bucurie, chiar dacă în călătoria noastră, mai întâlnim provocări.

Cred că, schimbând undele emise de creier să includă starea Theta, reușim să deblocăm abilități intuitive care ne ajută în orice aspect al vieții noastre. Folosind meditația, ne schimbăm propria esență și reușim să atingem un alt nivel, fie că e vorba de aspecte spiriruale, profesionale, materiale sau legate de sănătate.

Prin tehnicile ThetaHealing predate în cadral cursurilor, învățăm cum să ne cunoaștem propriile limite, cum să ne descoperim fericirea alături de sufletul pereche, învățăm cum să descoperim tainele jocului divin, numit viață.

Sunt foarte multe de spus, sunt atâtea aspecte legate de viață, care se pot schimba, încât cuvintele nu sunt de ajuns pentra a explica. Dar îi invit pe cititorii dumneavoastră să descopere tainele ThetaHealing alăruri de mine, în cadrul cursurilor ThetaHealing pe care le predau de aproape 17 ani.

Ana Maria Zlăvog

Cu ce publicații, site-uri, trasturi de presă colaborați în România?

Cristina Hlusak

Cititorii dumneavoastră mă pot găsi pe site-ul meu, www.cristinahlusak.ro și pot afla detalii despre cine sunt și ce ofer. Pot afla detalii despre cursurile următoare, mărturii de la oamenii care și-au schimbat viața urmând aceste cursuri, informații despre terapiile pe care le ofer și multe, multe altele.

Ana Maria Zlăvog

Cum vă pot contacta cei interesați de tehnicile Theta Healing?

Cristina Hlusak

Prin e-mail, scriindu-mi pe adresa [email protected]

Ana Maria Zlăvog

Vă rugăm să transmiteți un mesaj cititorilor site-ului și revistei Cărți Bune ……

Cristina Hlusak

Cititorilor dumneavoastră le doresc multă sănătate în primul rând și putere să-și îndeplinească visele, cu tot ceea ce înseamnă asta. Și să țină cont că da, visele pot deveni realitate; trebuie doar să aibă curajul să facă primul pas.

Mulțumesc site-ului și revistei Cărți Bune pentru oportunitatea de a transmite o mică parte din ceea ce înseamnă ThetaHealing pentra mine și ceea ce poate însemna pentru fiecare din cei ce vă citesc.

Acordă o notă articolului!

Comments

comments

CARTEA POATE FI DISPONIBILĂ PE:


Vreau în Clubul de lectură!