Echipa CartiBune.eu

Noi, membrii Echipei CartiBune.eu, suntem câţiva entuziaşti, având diverse profesii şi interese. Dincolo de prietenii, simpatii şi relaţii de colegialitate, ceea ce ne-a adus împreună sunt pasiunea pentru cărţi şi dragostea pentru lectură.

Eşti invitat să faci cunoştinţă cu membrii echipei CartiBune.eu. Fiecare dintre ei are un rol bine definit în cadrul acesteia, iar munca lor se reflectă în nivelul tehnic şi în aspectul grafic al site-ului, precum şi în calitatea articolelor postate aici.

Şi tu poţi deveni membru al echipei noastre. Trimite-ne la adresa contact[at]cartibune.eu un mesaj la care vei ataşa un articol scris de tine, care crezi că este publicabil. Dacă ne place, te vom contacta.

Ana Maria Zlavog

Ana-Maria Zlăvog

redactor | proofreading

Sunt Ana-Maria. Mă aflu aici pentru toti cei care iubesc lectura, universul fascinant al cărţilor, indiferent de domeniul abordat, pentru ca împreună să formăm o… dinastie a cărților bune ce înconjoară lumea cu noblețea și sublimul ei. Cartea reprezintă obiectul esențial al profesiei mele întrucât sunt profesor de Limba și literatura română. Experiența mea acumulată și confirmată de-a lungul timpului, prin cariera didactică, îndrumând sute de elevi, dar și prin activitatea literară, publicistică, fiind, la rândul meu, autoare a unor cărți, studii și articole, mă determină să-mi focalizez permanent energia, atenția, curiozitatea, spre tot ceea ce e legat de cărți și lecturi. Cărțile au suflet, spunea un critic literar, și te rog să nu uiți această idee, drag cititor, de orice vârstă ai fi, la început de drum în calea formării tale profesionale ori însorit, întinerit, pe zi ce trece, de spiritul cărților pe care le-ai citit deja !

Silvia Albu

Silvia Albu

redactor | PR

Numele meu este Silvia. Iubesc florile, plimbările pe malul mării, ador muzica, iubesc oamenii și îmi place să-i ajut. Deși sunt manager în cadrul unei multinaționale, program fain, salariu bun, statut social ok, VREAU SCHIMBARE! Îmi place să-i ajut pe cei din jur să-și învingă temerile, să-și dezvolte abilitățile, să-și depășească limitele, să aibă încredere că atunci când CER vor PRIMI. Înțeleg că uneori poate fi dificil, tocmai de aceea sunt acum aici!

Simona Calinici

Simona Călinici

redactor

Mă numesc Simona. Sunt aici datorită pasiunii mele pentru cărți,  pentru a-ţi pune la dispoziţie informaţii, impresii și recomandări de cărți care să-ți bucure sufletul și mintea. CartiBune.eu este  o şansă de a discuta despre cărțile iubite, de a schimba opinii și recomandări cu oameni care au pasiuni asemănătoare. O şansă de a fi alături de cei care iubesc lectura la fel de mult ca mine şi ca tine. O sansă de a promova valorile în care credem, de a contribui la dezvoltarea celor tineri și nu numai, de a aduce un plus de bucurie și de plăcere în viețile noastre.

Ioana Unk

Ioana Unk

redactor

Se citește mult și se scrie și mai mult. Se citește haotic și fără discernământ. Se citește acasă, în parcuri, în cafenele, în tramvai, și la serviciu. Dar cine ne spune ce și de ce să citim, cu ce să ne bucurăm sufletul și cu ce să hrănim curiozitatea? CartiBune.eu. Iar eu promit să vă recomand doar cărțile care mă impresionează.

Daniela Dociu

Daniela Dociu

redactor

Mă numesc Daniela şi mă aflu aici pentru a-ți pune la dispoziție ultimele noutăți, informații, cunoștințe și studii provenind din domeniul psihologiei, prin intermendiul universului bogat și fascinant al cărților. Întotdeauna am iubit lectura, refugiul în liniștea filelor de hârtie atât de primitoare pentru o minte analitică și un suflet înclinat spre frumos și introspecție, așa cum cred că orice iubitor de cărți se poate descrie. Fiind orientată în același timp spre dezvoltarea mea profesională și personală, CartiBune.eu este o reală șansă de afirmare a valorilor personale și de introducere a cititorilor într-o lume captivantă a comportamentului uman, atât de complex și provocator până și pentru oamenii de știință. Hai să nu uităm care ne sunt pasiunile, să le urmărim cu răbdare și curiozitate și să construim un viitor frumos pe acest portal, numai împreună cu tine, cititorule drag!

Raluca-Marieta Vişan

Raluca-Marieta Vişan

redactor

Numele meu este Raluca-Marieta. Am excelat într-o multitudine de domenii complexe şi vaste îmbinând în mod armonios literatura şi arta cu ştiinţele exacte. De-a lungul anilor am readus bucuria sufletului meu şi l-am transpus în paginile primei mele cărţi.

Adrian Buzdugan

Adrian Buzdugan

redactor

Mă numesc Adrian. Plănuiam să ajung arhitect, regizor sau psihiatru, am ajuns în schimb să scriu cărți și să predau Filosofie. Peste plăcerea de a scrie este cea de a citi. Câteodată, când dau peste o carte bună, dacă e posibil, schimb câteva cuvinte cu autorul sau îmi îndemn prietenii să o citească. Cred că luciditatea și simțul umorului mă definesc, restul sunt detalii.

Dan Bistricean

Dan Bistricean

redactor

Eu sunt Dan și o să vă prezint acele cărți de care avem nevoie și care, după lectură, vor rămâne multă vreme sau pentru totdeauna în sertarele memoriei. CartiBune.eu… Adică vorbim despre lucrurile cu adevărat importante, dacă îmi este îngăduită o parafrază pe un titlu excelent al unui volum semnat de regretatul Alexandru Paleologu. Avem nevoie de CartiBune.eu, avem nevoie să fim selectivi, însă fără pretenții scorțoase de elitism. A fi selectiv ca recenzor de carte înseamnă a acorda respectul cuvenit cititorului, a-i aduce acestuia în atenție doar ceea ce îi folosește cu adevărat spiritului.

14610657_1164956216886084_297452681_n

Radu Grigore

redactor

Sunt Radu şi mă aflu aici pentru a-ţi pune la dispoziţie informaţii, date, opinii şi impresii care au legătură cu universul cărţilor. CartiBune.eu este o şansă de a fi alături de cei care iubesc lectura la fel de mult ca mine şi ca tine.

Gabriel Alexandru Gorciu

Gabriel Alexandru Gociu

redactor

Mă numesc Gabriel Alexandru și sunt absolvent al facultății de Litere. Când am pornit pe acest drum, obiectivul vizat era acela de a deveni profesor. Însă în 3 ani am avut timp să-mi schimb opțiunea. Momentan activez într-un domeniu ce nu are legătură cu facultatea pe care am terminat-o, dar care mă menține în legătură cu oamenii. Mă pot numi un ”cititor – începător” întrucât adevăratul apetit pentru literatură mi-a fost declanșat în perioada facultății (în liceu terminând profil REAL și neavând mari afinități pentru literatură), perioadă în care cititul unei cărți mă deconecta de stresul examenelor, al chiriei și al datoriilor. Suprinzător, are efect și acum. Mai mult, din unele cărți pe care le citesc găsesc răspunsul și rezolvarea propriilor mele întrebări și probleme. Abia acum îmi dau sema că în cărțile pe care le citesc găsesc hrana de care am nevoie, bunurile pe care nu mi le poate fura nimeni și refugiul dintr-o lume în care oamenii vorbesc fără a-și spune nimic.

Traian Anghel

Traian Anghel

founder | project manager | redactor

Numele meu este Traian. Am citit şi citesc cărţi din numeroase domenii, dar – în ultimii ani – mai ales din cel tehnic. Sunt profesor şi, din când în când, mai scriu câte o carte. Sunt fondatorul site-ului CartiBune.eu şi manager de proiect. Mă îngrijesc de partea tehnică a site-ului şi de aspectul grafic al acestuia. Public pe site articole care reflectă preocupările mele, în special din domeniul ştiinţelor şi Internetului. Eu sunt cel care răspunde la mesajele pe care le trimiţi prin intermediul formularului de contact, pe care te rog să-l foloseşti cu încredere.

 

logo-2cropDevii membru al Clubului de lectură Cărţi Bune abonându-te la newsletter! Periodic, îţi vom aduce la cunoştinţă promoţii, concursuri şi evenimente care te vor încânta. După abonare, vei primi un mesaj de e-mail care conţine un cadou